Over Peter

Tijdens mijn periode op de Pedagogische Academie is mijn interesse gewekt voor theater. Ik heb me veel bezig gehouden met kindertoneel en een paar jaar later met theater voor volwassenen. Op mijn 51e besloot ik om me in te schrijven bij een casting buro om na het onderwijs en het bedrijfsleven een derde carriere te beginnen als acteur. Met als enige reden dat ik het ontzettend leuk vind om te acteren.

Mijn IMDB-pagina

Personalia
Geboren: 29-10-1955
Lengte: 1.82m
Gewicht: 84 kilo
Confectiemaat: 52-54
Boordmaat: 42

Cursussen

  • Cursus bij Kemna Casting Toneelspelen olv Carla Driel
  • Cursus bij Klooster Casting Lichaamstaal olv Kim van Raamsdonk
  • Cursus Improvisatie toneel o.l.v Jan Bartelsman
  • Cursus Camera acteren o.l.v. Ruud van Hemert

Speciale diploma’s

  • Motorrijbewijs
  • Ehbo diploma
Image